Annelies,

JE FAVORIETE
HERINNERING COACH

Meer dan 30 spelletjes

om herinneringen op te halen

en te stimuleren

badge aanbevolen door gezondheidsprofessionals

DIT IS WAAROM PROFESSIONALS IN DE GEZONDHEIDSZORG
ONS AANBEVELEN

annelies spelletjes cognitieve stimulatie

Cognitieve stimulatie

Ontdek ons programma geheugenspellen die speciaal zijn ontworpen voor ouderen die lijden aan cognitieve stoornissen zoals Alzheimer, Parkinson en andere neurodegeneratieve ziekten. Bied ze een onderhoudende en stimulerende ervaring zonder frustratie. Ondersteun samen met ons het geheugen en de levenskwaliteit van je dierbaren.

annelies culturele spelletjes herinneringen

Cultuur & herinneringen

De vele culturele spelletjes die Annelies aanbiedt, helpen kennis te ontwikkelen en herinneringen op te halen om de mentale capaciteiten te versterken. Deze leuke activiteiten zijn speciaal ontworpen om het geheugen te stimuleren en stimuleren levendige en ontroerende discussies over ervaringen uit het verleden.

annelies spelletjes voor meerdere spelers

Spelletjes voor twee

Deze activiteiten voor twee zijn een uitstekende manier om te communiceren en anekdotes en herinneringen te delen. Of het nu met een geliefde, een thuisverzorger of een zorgverlener is, deze warme momenten versterken de emotionele band en stimuleren tegelijkertijd de intellectuele vermogens. Ervaar de therapeutische en magische kracht van spelletjes!

annelies welzijn nazorgtablet

Leuk om te spelen

Je Annelies coach is uiterst zorgzaam! We willen een unieke speelervaring bieden, zonder druk en zonder competitie. Er is geen controle, geen scores om te verslaan. Onze prioriteit is om je zorgvuldig aangepaste spellen aan te bieden, met verschillende moeilijkheidsgraden, om aan je specifieke behoeften te voldoen. De nadruk ligt op plezier, leren en welzijn, zonder onnodige druk.

annelies statistieken goed gedaan 3 niveaus

Uw wellnesscoach

Je coach Annelies hecht veel belang aan je mentale welzijn. Ze besteedt veel aandacht aan je emotionele gezondheid en deelt nuttige tips met je. Als je je down voelt, stelt ze activiteiten voor om je welzijn te verbeteren. Je kunt altijd rekenen op haar zorgzame aanwezigheid om voor je te zorgen.

annelies professionele voordelen

Professionele functies

Als professional heb je toegang tot exclusieve functies: onbeperkt profielen aanmaken, de mogelijkheid om spellen te filteren op cognitieve doelfunctie of op categorie (groepsactiviteiten, spellen voor 2 of individuele activiteiten). Als optie kun je toegang krijgen tot een beveiligd platform, zodat je bestanden voor elke speler hebt, met gepersonaliseerde aanbevelingen en analyses van de gestimuleerde en te stimuleren cognitieve functies.

MEER DAN 30 LEUKE SPELLETJES  
OM JE GEHEUGEN TE BEWAREN

en al je cognitieve functies stimuleren!

geheugenspelletjes-voor-senioren-hersenspelletjes-voor-senioren-activiteiten-voor-ouderen
geheugenspelletjes  senioren alzheimer tablet annelies

Onze gebruikersgidsen

 

 

Je bent een individu

3 MAAND

  • Prestaties bijhouden
  • Maandelijkse updates
  • Ondersteuning voor klanten
  • Geen automatische verlenging

15 EURO 

1 JAAR

  • Prestaties bijhouden
  • Maandelijkse updates
  • Ondersteuning voor klanten
  • Geen automatische verlenging

50 EURO 

[kk-star-ratings]

Meer dan 30.000 gebruikers

JEAN-PIERRE & BANARBE

Barnabé en ik spelen op woensdagmiddag. We zoeken samen naar de antwoorden, we spelen spelletjes in tweetallen, hij is sneller dan ik bij de aandachtsspelletjes, maar hij moet nog werken aan zijn algemene kennis . Met Edith laat ik hem zijn fabels voor school nakijken, we zijn allebei blij.

ANNIE

We hebben een tablet met jullie Edith spelletjes gekocht voor oma, die al een paar maanden in een verpleeghuis zit en zich verveelt. We waren bang dat ze niet zou vasthouden aan de tablet, maar ze is erg goed in het gebruik van je spelletjes. De interface is zeer eenvoudig en aangepast. Elke dag speelt ze, ze is altijd een speler geweest, ze vertelt ons over haar ontdekkingen en spelletjes, het doet haar veel goed!

NICOLE & BERNARD

Mijn man heeft de ziekte van Parkinson, en met het Edith programma hebben we eindelijk stimulerende activiteiten gevonden die voor hem geschikt zijn, en hij gebruikt ook de rollende bal op advies van zijn ergotherapeut, en dat is ook geweldig!

MONIQUE

Ik ontdekte Edith’s spelletjes tijdens een geheugenworkshop georganiseerd door de stad. Ik zag er tegenop om mijn oefeningen te doen, maar ik werd overgehaald en speel zelfs meerdere keren per week met veel plezier . Mijn man leende het toen hij geopereerd werd in het ziekenhuis, en het vrolijkte onze wachtdagen op.

MIRANDA

De logopediste die mama begeleidt heeft haar geadviseerd om tussen de sessies door thuis de Edith applicatie te gebruiken. We hadden moeite om een beschikbare logopediste te vinden, en helaas kan zij mama maar om de 3 maanden zien. We zijn erg blij dat we deze oplossing hebben gevonden, die haar bevalt, Edith maakt deel uit van haar dagelijks leven, en ze zegt vaak tegen ons “ik ga met Edith spelen”!

MICHELE

Mijn zoon gaf me een tablet voor mijn verjaardag en ik wist niet hoe ik het moest gebruiken. Ik vergeet wat details. De trainers waren zeer geduldig met mij, namen de tijd om uit te leggen, altijd in een vriendelijke sfeer. Nu train ik regelmatig mijn geheugen, ik zie dat ik vooruitgang boek, het is motiverend. Ik raad de spelletjes en hun vriendelijke trainers ten zeerste aan!

Mevrouw JUBAULT

Zeer goed resultaat wat betreft mijn vader (88 jaar) die Edith verslaafd is geworden en meer wil!!! Dankzij jou! Dus je hebt hem laten “leven”. Zijn tablet is een hulpmiddel dat hem op de been houdt, maar ook een schakel die ons verbindt. Coach Edith “is er elke dag en stelt hem elke dag een beetje meer gerust. Een gewonnen wedstrijd = een vervulde dag. BEDANKT!

LAURENCE

Ik merk dat mijn moeder beter is sinds ze uw toepassingen gebruikt, ze is in betere conditie, levendiger, en ik kan ook met haar spelen. Hartelijk dank.

MAELYS

Mama werd begeleid door een ESA, Alzheimer specialistenteam, die Edith geheugenspelletjes met haar was gaan oefenen. Hij vond het erg leuk, en we gingen door na de sessies. Een verzorger komt haar drie keer per week stimuleren en met haar spelen, wat heel goed voor haar is. Dank aan het hele team voor wat jullie doen.

[kk-star-ratings]

U bent een gezondheidswerker

Stimuleer uw patiënten met een kant-en-klare tool

Als professional kunt u een onbeperkt aantal spelers aanmaken en zo al uw begunstigden stimuleren.

Bovendien kunt u toegang krijgen tot een monitoringplatform, om de evolutie van hun prestaties te volgen (succespercentage, gekozen moeilijkheidsgraden, favoriete spelletjes…) om zo de zwakke punten te identificeren en het therapeutische project te personaliseren.

Onze programma’s worden gebruikt en aanbevolen door neuropsychologen, logopedisten, ergotherapeuten en psychomotorische therapeuten, voor gebruik in een privépraktijk of thuis.

Indien u een instelling bent (rusthuis, thuishulp, ziekenhuis …), vul dan het bijgevoegde formulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

Nog vragen? 

Kan ik het proberen voordat ik me vastleg?

Ja, natuurlijk! U kunt de toepassing gratis testen, gedurende een week. U hoeft alleen maar de Annelies-applicatie, uw geheugencoach, te downloaden op uw tablet, Android of Apple.

Na een week wordt de toepassing geblokkeerd en raden wij u aan u in te schrijven.

Kunnen we spelen zonder Wi-Fi?

Ja, je kunt met Annelies spelen waar je ook bent en zonder Wi-Fi. Dit is vooral handig als u onderweg bent.

Je hebt internet nodig om de Annelies applicatie bij te werken en nieuwe spellen te ontdekken!

Hoeveel profielen kan ik aanmaken?

Als meerdere personen willen spelen, kunt u voor elk een profiel aanmaken, maar u kunt er vooral gebruik van maken om met 2 personen de spelletjes te ontdekken!

Als professional kun je een onbeperkt aantal profielen aanmaken.

Zijn mijn gegevens veilig?

Ja! Ja en ja! En dit is heel belangrijk voor ons. We houden het veilig.

Wij verkopen uw gegevens absoluut niet en geven ze ook niet aan anderen.

Wij gebruiken de scores van elk spel anoniem, om de moeilijkheidsgraad van elk spel aan te passen en om stimulerende cognitieve stimuleringsspellen te hebben, zonder dammen!

Is het Annelies programma geschikt voor senioren met cognitieve stoornissen?

Ja, natuurlijk! Het Annelies programma is perfect geschikt voor senioren met speciale behoeften. Dagelijks begeleiden wij mensen met cognitieve stoornissen, Parkinson, Alzheimer, post-stroke, of andere neurodegeneratieve ziekten of cognitieve handicaps.

Elk spel heeft 3 moeilijkheidsniveaus, om de gebruiker niet op een mislukking af te rekenen. Er wordt een culturele aanpassing gemaakt op de spelletjes voor een betere toe-eigening.

U kunt onze praktische informatiebladen downloaden om na te gaan welke spelletjes worden aanbevolen op basis van cognitieve stoornissen. U kunt ook ons team bellen!

Als ik hulp nodig heb, ben je er dan?

Natuurlijk kun je dat! Onze klantenservice is er om u te helpen. U kunt ons schrijven op contact@dynseo.com, maar u kunt ons ook bellen op +339 66 93 84 22.

Vaak gaat het sneller per telefoon, en we praten graag met u.

Als u niet ver van onze kantoren in Parijs bent, kom ons dan ontmoeten! We geven je een exclusieve blik op de volgende wedstrijden.

DOWNLOAD EN TEST DE GRATIS ANNELIES MEMORY GAME-APP

CONTACT

contact@dynseo.com

footer-dynseo-family-educational-games-for-kids-6-and-up-autism-learning-apps-for-children-and-toddler-on-tablets-ios-ipad-playstore-android-mobile-games